Settings

Language

Currency

RSD
Cart 0

O nama


Odoo • Text and Image
Odoo • Text and Image

BRIV Consulting d.o.o.

Sa prisustvom u regionu i zemljama EU, Briv Consulting  je jedan od vodećih distributera kućne tehnike, pametnih / mobilnih telefona, IT I gaming opreme kao I ostale potrošačke elektronike. Briv Consulting radi kao globalni partner u nabavci, trgovanju i distribuciji, što naš poslovni model čini podjednako relevantnim i na strani ponude i potražnje u lancu vrednosti.

Naše stručnost u upravljanju potražnjom lanca vrednosti, koja je izgrađena na sinergiji između trgovine, logistike i distribucije, pretvorila nas je u globalnu organizaciju koja upravlja robnim tokovima od matičnog proizvođača do krajnjeg kupca.

Naš tim rasprostranjen širom meridijana, spreman je da u najkraćem roku ispuni zahteve svojih kupaca I tržišta na kojima nastupa za sve proizvode iz portfolija, kao I za bilo koji drugi proizvod za kojim postoji tražnja. Svakodnevno prikupljamo informacije I istražujemo novitete na polju potrošačke tehnike, kako krajnji kupci na tržištima na kojim nastupamo ne bi ostali uskraćeni za kvalitetne inovacije koje se svakodnevno pojavljuju.

Brendovi koje zastupamo

Na tržištu Srbije fokus smo stavili na PlayStation program, jednom od brendova čiji smo zvanični zastupnici. U našem asortimanu možete pronaći najnovije naslove PlayStation igara, različite modele konzola, kao I dodatnu opremu u vidu kontrolera – džojstika, kamere, palice, VR uređaji I drugo. 

Kako  kompanija I zaposleni u njoj konstantno gledaju u budućnost I trendove koji se pojavljuju, Briv Consulting je počeo da razvija poseban portfolio sa pametnim (smart) fitness spravama za vežbanje I održavanje kondicije u okviru svog doma. S tim u vezi uspostavili smo saradnju sa pionirima u proizvodnji takvih sprava I mašina, pa vam sa ponosom možemo predstaviti brendove YESOUL i OVICX. Za početak želimo da našim kupcima I krajnjim kupcima predstavimo I omogućimo treniranje I održavanje fizičke kondicije I izgleda na YESOUL sobnim trenažnim biciklama koje su uspešna kombinacija tradicionalne proizvodnje istih I modernih tehnologija.  Od 2023. tržištu i kupcima smo predstavili I poslednju reč tehnologije na polju traka za trčanje brenda OVICX, što predstavlja pravu revoluciju u ovom segment fitness opreme.