Settings

Language

Currency

RSD
Cart 0

Odoo • Text and Image

Sony


PlayStation je porodica konzola koju je razvila japanska firma Sony početkom devedesetih. Konzola je izašla na tržište u decembru 1994. u Japanu. Do 2006. godine prodata je u 100 miliona primeraka. Do sada je četiri puta evoluirala, a za praznike se očekuje i njena peta generacija.

                 Odoo • Text and Image

Yesoul


Yesoul je startup kompanije Xiaomi na polju fitness opreme. Koncept live broadcasting fitness technology koju je kompanija lansirala predstavlja poslednju inovaciju u ovoj industriji. Poseban sektor za istraživanje I razvoj ovakve vrste proizvoda, iznedrio je I interaktivnu aplikaciju sa trening kursevima, koju svakodnevno ažurira I unapređuje. U jednoj reči, YESOUL postavlja nove granice u inovacijema fitness tehnologije.

Odoo • Text and Image

Ovicx


Koncept OVICX-a se postepeno formirao i na kraju postao misija da pomogne ljudima da transformišu svoje zdravlje i dobrobit visokokvalitetnom opremom za vežbanje kod kuće koju svako može da priušti. OVICX  je osnovan sa jednostavnom misijom: izgraditi moćne, vrhunske proizvode za biciklizam i trake za trčanje, odlične časove sa odličnim trenerima i pozitivan klub za trčanje i biciklističku zajednicu ljudi koji zajedno postaju jači.