Settings

Language

Currency

RSD
Cart 0
Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Konzola Sony PlayStation 5 PS5 Digital Edition 825GB

Playstation 5 predstavlja najnovije tehnološko dostignuće na polju konzola za igranje. Izuzetno kvalitetan hardver ispod haube omogućava igrama nove generacije da zablistaju u 4k rezoluciji, sa frejmrejtom do 120 slika po sekundi. Pošto nije sve u izgledu, inženjeri iz Sonija su vredno radili i na unapređivanju kontrolera - novi DualSense gamepad savršeno leži u ruci, a dolazi i sa nekoliko novih mogućnosti.

Odoo - Sample 1 for three columns

Konzola Sony PlayStation 5 PS5 825GB

Sa tehničke strane, konzola PS5 sadrži AMD Ryzen Zen procesor sa osam jezgara, od kojih svako radi na frekvenciji od 3.5 GHz. Uz njega, tu je i AMD Radeon RDNA 2 grafička karta od 10.3 teraflopsa, 16 GB GDDR6 RAM-a, i SSD kapaciteta 825 GB. Ukoliko smatrate da ovo nije dovoljno prostora, Playstation 5 omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa eksternim hard diskom putem USB porta.

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Yesoul C1H – Sobni bicikl

Yesoul C1H Spin Bike je NOVI proizvod iz naše ponude sobnih bicikala. Sada dolazi sa još kvalitetnijim elementima koji trpe veće opterećenje i pružaju veću stabilnost, tako da svaki trening bude siguran i udoban.

Odoo - Sample 1 for three columns

Yesoul M1 – Sobni bicikl

Yesoul M1 Smart Spining sobni bicikl je idealan uređaj namenjen porodicama koje imaju ograničen prostor u svom domu. Manjih je dimenzija, a zadržao je kvalitet i performanse. Ovaj sobni bicikl je bešuman, tako da neće smetati ljudima u okruženju. Stvara otpornosti uz pomoć magneta na zamajcu, ne praveći veliku buku u vašem domu.

Odoo - Sample 1 for three columns

Yesoul WT50 – Trenažer

Yesoul WT50 Trenažer je jedinstveni proizvod na tržištu, namenjen kućnim treninzima, dizajniran tako da svaki trening bude iznova izazovan. Kvalitetni materijali od čvrstog čeličnog okvira osiguravaju visoku izdržljivost, dugotrajnost i stablinost.

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Ovicx QS2 – Traka za trčanje

Ovicx Q2S Plus traka za trčanje je idealan kompromis između traka sa osnovnim karakteristika i skupih traka koje su namenjene za zahtevne korisnike. Zbog svog kompaktnog dizajna i lakog sklapanja traka ne zauzima puno prostora u vašem domu.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ovicx A2S – Traka za trčanje

Ovicx A2S traka za trčanje namenjena je onima koji od trake ne traže previše – povoljnu cenu i karakteristike koje će zadovoljiti potrebe većine korisnika. Traka je predviđena za brzi hod i jogging. Njena maksimalna brzina je 12 km/h, sto je ujedno i optimalna brzina, ako želite da održavate kondiciju ili sagorite višak masnih naslaga.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ovicx Q5 – Traka za trcanje

Ovicx Q5 traka za trčanje je nova u našoj ponudi, a namenjena za one koji postavljaju visoke ciljeve. Traka poseduje vrhunske karakteristike i snažan motor od 3.5 KS koji obezbeđuje maksimalnu brzinu do 18 km/h kao i nosivost maksimalne težine 130kg.